Team


Dr. Geert De Roo


 


Sinds 1982 ben ik gevestigd als huisarts in Wakken. Ik heb een opleiding tot praktijkopleider gevolgd zodat ik een HAIO, of HuisArts in Opleiding kan begeleiden. Het geeft mij voldoening om mijn 35-jarige ervaring te delen met jongere collega’s. Op korte tijd zijn we gegroeid van een solopraktijk naar een groepspraktijk. Dit geeft een aangename werksfeer, er is regelmatig overleg zodat we allen op de hoogte blijven van u dossier. De versterking in de praktijk betekent nog niet dat ik van plan ben te stoppen met werken, het betekent juist een verademing zodat ik nog verschillende jaren zal blijven meedraaien.

Dr. Charlotte Van Hulle


 


Sinds september 2015 versterk ik de praktijk van dr. De Roo. Ik volgde mijn opleiding geneeskunde aan de universiteit van Gent. In 2013 studeerde ik af waarna ik mijn 2-jarige huisartsenopleiding voldeed in een groepspraktijk in Merelbeke. Tussendoor heb ik ook als Kind en Gezin-arts gewerkt. Ik volgde ook een 2-jarige opleiding sportgeneeskunde, dit betekent dat u bij mij terecht kunt voor sportmedische vragen, inspanningsproeven op de fiets, medische keuringen en sportblessures.


Dr. Wouter Develtere
Op 1 oktober 2019 ben ik gestart als nieuwe collega in praktijk Hondius. In 2017 studeerde ik af aan de Universiteit Gent als basisarts. Hierna vervolgde ik de tweejarige opleiding tot huisarts in een multidisciplinaire groepspraktijk in Hasselt. In deze periode volgde ik tevens de opleiding Palliatieve Zorg.

Ik ben oorspronkelijk van Meulebeke en keer nu definitief terug naar mijn roots. Samen met Dr. De Roo en Dr. Van Hulle zal ik me inzetten om u de beste geneeskunde te bieden. Als huisarts zijn wij uw eerste aanspreekpunt voor al uw gezondheidsproblemen. Mijn bijzondere interesses gaan onder andere uit naar dermatologie, chronische zorg zoals diabetes en ouderenzorg.

Ik kijk er naar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen in de praktijk.


Dr. Anouk Valcke


Vanaf 1 oktober is dr. Anouk Valcke ons team komen vervoegen als huisarts in opleiding. Zij is afgestudeerd als arts en specialiseert zich in de huisartsgeneeskunde voor 3 jaar, waarvan 18 maand in onze praktijk.

Zij zal zelfstandig consultaties en huisbezoeken doen, maar regelmatig met ons overleggen om een goede medische opvolging te garanderen.

Ann Dewulf: gedragstherapeute


In 2001 ben ik afgestudeerd als Master Orthopedagoog (KULeuven, 2001). Ik behaalde een postgraduaat gedragstherapie aan de Universiteit van Gent (UGent, 2013) en schoolde me gedurende twee jaar bij op vlak van gezins- en relatietherapie (Kern, Sint-Niklaas, 2007). Na 15 jaar ervaring in het samenwerken met zowel volwassenen als kinderen in problematische leefsituaties ben ik gestart als zelfstandig psychotherapeut in mijn praktijk (De Kleine Hand, Oeselgem) .  


Sinds begin 2016 heb ik het genoegen om de artsenpraktijk Hondius te vervoegen als psychotherapeut. Ik ben er elke donderdagavond van 17u tot 21u.  


Ik ben voorstander om therapie niet langer te laten duren dan nodig. Soms is een eenmalig gesprek voldoende steunend om verder te kunnen. Sowieso evalueren we regelmatig de gemaakte vorderingen. We ronden af zodra je het gevoel hebt opnieuw alleen verder te kunnen, want daar gaat het om.  


Ik ben ervan overtuigd met een kleine duw in de rug dat veel mensen opnieuw de veerkracht vinden om hun klachten te overwinnen en vrijer en sterker in het leven te staan. Het is me telkens een genoegen deel te mogen uitmaken van dit proces. 
Tine Warlop: podologe


Eind 2015 begon ik als startend podoloog bij Praktijk Hondius nadat ik begin 2015 afstudeerde als bachelor in de podologie. Je kan bij mij terecht met alle problemen ter hoogte van de voet. Hoger gelegen klachten, die hun oorsprong vinden bij de voeten, behoren ook tot mijn vakbekwaamheid. Ik behandel huid- en nagelproblemen aan de hand van een podologische voetverzorging. Iedereen kan hiervoor bij mij terecht. Specifieke doelgroepen zijn diabetespatiënten, oncologische patiënten of reumapatiënten.

Daarnaast maak ik ook podologische correctiezolen. Eerst is er hiervoor altijd een biomechanisch

onderzoek en een ganganalyse . Dankzij deze zolen kunnen we de voetfunctie bijsturen en

verschillende klachten ter hoogte van de voeten, knieën, heupen of rug aanpakken.


Je kan bij mij een afspraak maken via https://agenda.podocloud.be/nl/tine-warlop-podologie/online- agenda. (kies voor locatie Wakken om in Praktijk Hondius langs te komen)

Lien Vandenhende


Op 1 maart 2022 ben ik gestart als verpleegkundige in praktijk Hondius. Ik ben vroedvrouw van opleiding, maar ben eigenlijk steeds werkzaam geweest als verpleegkundige, startend met een vervangingsopdracht in VCLB Groeninge en daarna heb ik enkele jaren gewerkt als arbeidsverpleegkundige.
U kan mij elke voormiddag aantreffen in de praktijk, waar het de bedoeling is om de huisartsen te ondersteunen op het gebied van administratie, het uitvoeren van technische handelingen (bloedafnames, afname ECG,…) en het opvolgen van chronische zorg, dit steeds in samenspraak en in nauwe samenwerking met uw huisarts.
Graag wil ik me inzetten om u steeds de goede en gepaste zorg te bieden en een laagdrempelig aanspreekpunt voor u te zijn, dit in alle discretie en vertrouwen.